Tietosuojavastaavan koulutusohjelman seminaareihin osallistuvat saavat osallistumisestaan CPE -pisteitä, joita vaaditaan IAPP:n myöntämien sertifikaattien ylläpitämiseen.

Tietosuojakoulutukssissa 1h = 1 krediitti.

Tietosuojavastaavan koulutusohjelmasta saat siis yhteensä 54 krediittiä.

Lisää tietoa löydät täältä  ja CPE-pisteet saat lähettämällä viestiä osoitteeseen cpe@iapp.org tai MyIAPP:n kautta.

Saat Tietosuojavastaavan koulutusohjelmaan osallistumisesta myös todistuksen.

Mikä merkitys on käsittelyperusteen oikealla valinnalla? Miten voit hyödyntää henkilötietoja markkinoinnissa?

Päivän aikana perehdyt käsittelyperusteisiin ja oikean käsittelyperusteen valinnan merkitykseen, henkilötietojen kaupalliseen hyödyntämiseen sekä tietojen minimointiin ja poistamiseen. Opit myös kartoittamaan organisaatioisi tietovarannot harjoituksen avulla, sekä kuulet, miten henkilötietoja voidaan oikeaoppisesti hyödyntää markkinoinnissa.

Henkilötietojen kaupallinen hyödyntäminen -seminaari on Lakimiesliiton Koulutuksen järjestämän Tietosuojavastaavan koulutusohjelman osa. Koulutusohjelman osat toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksina.

 

Seminaarin ohjelmassa muun muassa:

  • HARJOITUS: Tietovarantojen kartoitus
  • Käsittelyperusteet ja käsittelyperusteen oikean valinnan merkitys viimeaikaisen ratkaisukäytännön valossa
  • Lähtökohdat tietojen kaupalliseen hyödyntämiseen
  • Henkilötietojen luovutukset
  • Tietojen minimointi ja poistaminen
  • Henkilötietojen käsittely kaupallisessa toiminnassa ja suoramarkkinoinnissa
  • Case Verohallinto – tietosuoja-asetuksen soveltaminen – henkilötietojen käsittely verotuksessa

 

Koulutusohjelman ideoija ja seminaarin puheenjohtaja

Asianajaja, LL.M.

Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

”Aina todella hyvä, selkeä ja informatiivinen.”

”Kiinnostava, ajankohtainen, hyödyllinen, hauska. 5/5 kuten Eija aina!”

”Eija on koko koulutuskokonaisuuden erinomainen vetäjä, erittäin innostava, selkeä ja käytännönläheinen!”

Asianajaja Eija Warma-Lehtinen vastaa henkilötietojen käsittelyyn, yksityisyyden suojaan ja tietosuojaan liittyvien toimeksiantojen hoitamisesta Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy:ssä ja hän on yksi harvoista suomalaisista asianajajista, joka on erikoistunut pelkästään tämän alan toimeksiantojen hoitamiseen. Warma-Lehtisen usean vuoden kokemus, laaja-alainen kansallinen ja kansainvälinen alan tuntemus sekä työkokemus tietosuojavaltuutetun toimistosta tekevät hänestä arvostetun tietosuoja-osaajan.

Puhujat

Leena Kuusniemi

Legal Adviser, Leegal

Special Adviser, Fipra

Leena Kuusniemi on teknologiajuristi ja ennen Leegal Oy:n perustamista ollut lakimiehenä mm Roviolla ja Nokialla. Leena on Helsingin yliopiston Legal...
Lue lisää

Hanna Lankinen

Chief Privacy Officer

OP Ryhmä 

Hanna Lankinen toimii tietosuojan tiimipäällikkönä OP Ryhmässä ja johtaa tietosuojan asiantuntijaorganisaatiota. Hän ohjaa digitaalisen liiketoiminnan ja älykkäiden palveluiden kehittämistä tietosuojan...

Lue lisää

Otto Lindholm

Senior Legal Counsel

Fonecta Oy

Otto on data- ja teknologiajuristi, jolla on monipuolinen kokemus digitaalisen transformaation hankkeista, datapohjaisen liiketoiminnan ja sen edellytysten luomisesta sekä datan...

Lue lisää

Antti-Pekka Manninen

Compliance Manager, OTM, CIPP/E, CIPM

Elisa

Antti-Pekka työskentelee Elisa Oyj:n yritysturvallisuusyksikössä tietosuojaan ja kyberturvallisuuteen liittyvän juridiikan parissa. Hän on sertifioitu tietosuojaosaaja, jonka osaamisalueeseen kuuluvat myös kriittiseen...

Lue lisää

Heikki Tolvanen

Chief Legal Engineer

PrivacyAnt Oy

Heikki Tolvasella on laajaa kokemusta niin tietojenkäsittelystä ja koodaamisesta kuin juridiikasta. Hän on työskennellyt sekä rekisterinpitäjien että henkilötietojen käsittelijöiden palveluksessa....

Lue lisää

Taito von Konow

Erityisasiantuntija

Verohallinto

Lue lisää

Ohjelma

1. seminaaripäivä 9.03.
8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.00 Seminaarin avaus ja johdatus seminaaripäivien aiheeseen

 

Eija Warma-Lehtinen,

Asianajaja, Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

9.15  HARJOITUS: Tietovarantojen kartoitus

 

Heikki Tolvanen,

Chief Legal Engineer, PrivacyAnt Oy

10.30 Kahvitauko
10.45 HARJOITUS: Tietovarantojen kartoitus

 

Heikki Tolvanen,

Chief Legal Engineer, PrivacyAnt Oy

12.00 Lounas
13.00 Käsittelyperusteet ja käsittelyperusteen oikean valinnan merkitys viimeaikaisen ratkaisukäytännön valossa

 

Heikki Tolvanen,

Chief Legal Engineer, PrivacyAnt Oy

14.00 Iltapäiväkahvi
14.20 Tietojen minimointi ja poistaminen

 

Antti-Pekka Manninen,

Compliance Manager, OTM, CIPP/E, CIPM,

Elisa Oyj

15.30 Keskustelua päivän teemoista ja ensimmäisen seminaaripäivän päätös

 

Eija Warma-Lehtinen,

Asianajaja, Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

15.45-
17.30
Cocktails

 

2. seminaaripäivä 10.3.
8.30 Aamukahvi
9.00 Kertaus edellisen päivän teemoista

 

Eija Warma-Lehtinen,

Asianajaja, Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

9.15 Lähtökohdat tietojen kaupalliseen hyödyntämiseen

 

Otto Lindholm,

Tech & Data Lawyer, Senior Legal Counsel, Fonecta Oy

10.30 Keskustelua ja tauko
10.45 Henkilötietojen luovutukset

 

Leena Kuusniemi

Legal Adviser, Leegal Oy

12.15 Lounas
13.15 Henkilötietojen käsittely kaupallisessa toiminnassa ja suoramarkkinoinnissa

  • Ajatuksia henkilötietojen hyödyntämisen edellytyksistä, älykkäistä palveluista sekä tietosuojan tulevaisuudesta?

 

Hanna Lankinen,

Chief Privacy Officer, OP Ryhmä

14.30 Iltapäiväkahvi
14.50 Case Verohallinto – Tietosuoja-asetuksen soveltaminen – henkilötietojen käsittely verotuksessa

  • Miten verotuksessa ja Verohallinnon toiminnassa huomioidaan tietosuojasääntelyn velvoitteet, esimerkkejä käytännön tilanteista

 

Taito von Konow

erityisasiantuntija, Verohallinto

 16.00 Keskustelua päivän teemoista ja loppuyhteenveto

 

Eija Warma-Lehtinen,

Asianajaja, Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

16.30 Seminaarin päätös

 

 

 

 

Hinnat

Yksityinen sektori1395 €
Julkinen sektori1046 €
Lakimiesliiton jäsen1046 €

Hintaan lisätään alv 24 %. Hintaan sisältyvät sähköiset materiaalit, kahvi- ja lounastarjoilut. PERUUTUS- JA MUUTOSEHDOT KOKO KOULUTUSOHJELMAAN OSALLISTUVILLE: Ilmoittautuminen on sitova. Myöhemmin kuin yksi kuukausi ennen koulutusohjelman alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % koko sarjan hinnasta. Kaksi viikkoa ennen ohjelman alkua ja sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Esteen ilmetessä seminaaripaikan voi kuluitta luovuttaa kollegalle. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.

Yhteyshenkilöt

Ann-Marie Söderholm

Koulutuspäällikkö

ann-marie.soderholm@almamedia.fi

050 570 4957

Paikka

Finlandia-talo

Mannerheimintie 13 e

00100 Helsinki

Finlandia-taloon Helsingissä on helppo saapua kaikkialta Suomesta. Suosittelemme käyttämään julkisia liikennevälineitä mahdollisuuksien mukaan!

Julkiset kulkuvälineet

Raitiovaunut 4, 7 ja 10 sekä kaikki Mannerheimintietä kulkevat linja-autot pysähtyvät Finlandia-talolla (Kansallismuseon pysäkki). Katso lisätietoja reittioppaasta.

Saapuminen omalla autolla

Finlandia-talon vierestä löytyy parkkihalli josta on maanalainen kulkuyhteys Finlandia-taloon. Ajo-ohjeet parkkihalliin löydät täältä.

Majoitus

Olemme neuvotelleet erikoishinnat  useisiin Helsingin hotelleihin. Mainitse huonetta varatessasi, että olet tulossa Alma Talentin tapahtumaan, niin etuhinta tulee huomioitua. Mikäli kaipaat lisätietoja hotellien sijainneista, ota yhteys asiakaspalveluumme numeroon (020) 442 4110.

 

  • Radisson Blu -hotellit ja SOKOS-hotellit: alennus -11 % Flex-hinnasta
  • Clarion Hotel Helsinki: alennus -15 % päivän BAR-huonehinnasta
  • Scandic Paasi -15% Flex-hinnasta & Scandic Park -15% Flex-hinnasta
  • Hotel Katajanokka: alennus -15 % päivän BAR-huonehinnasta nettisivujen kautta etukoodilla JAZ (koodi syötetään Special Rates -valikon Corporate-kenttään) tai olemalla yhteydessä hotellin vastaanottoon