Hallitsetko vastuukysymykset ja sopimustekniikan?

Huolellisesti laaditulla sopimuksella voi välttää ongelmia ja ehkäistä riitojen syntymistä. Hyvä sopimus myös joustaa osapuolten tarpeiden mukaan ja tarjoaa työkaluja riitojen sopimiseen sekä riittävät oikeussuojakeinot rikkomusten varalle. Koulutuksissamme kuulet kokeneiden asiantuntijoiden parhaita käytäntöjä ja kokemuksia sopimus- ja neuvottelutekniikasta sekä analyysejä sopimusten tulkintakäytännöstä ja vastuukysymyksistä.

 

ICT -riitapäivä (ICT-sopimukset II)

29.10.2021, Helsinki

Osaatko varautua riitoihin sopimuksissa? Miten ICT-riitaa kannattaa ajaa eri foorumeissa? Miten todistelu kannattaa rakentaa?

Lue lisää

Vahingonkorvauspäivä

9.11.2021, Helsinki

Miten vahingonkorvausvaatimus kannattaa rakentaa? Miten voit hallita sopimusriskejä ennakoivasti?

Lue lisää

Julkiset ICT-hankinnat osa I

18.11.2021, Helsinki

Mitkä ovat hankintasopimuksen keskeiset ehdot sopimushallinnan näkökulmasta? Miten onnistut pilvipalveluiden kilpailutuksessa ja hankinnassa?

Lue lisää

Tietosuojariskien hallinta ja sopimusvastuut

18.11.2021

Seminaarissa kuulet, kuinka saat sovitetuksi yhteen liiketoiminnalliset tavoitteet ja realiteetit sekä tietosuojasääntelyn asettamat vastuut, velvoitteet ja rajat sopimusvapaudelle.

Lue lisää

Julkiset ICT-hankinnat osat I-II

18.11.2021-15.12.2021, Helsinki

Miten onnistut pilvipalveluiden kilpailutuksessa ja hankinnassa? Mitkä ovat onnistuneen hankinnan edellytykset hankintasopimuksen valossa?

Lue lisää

IPR-riidat ja sopimustekniikka

30.11.2021, Helsinki

Käytännönläheisessä seminaarissa käsitellään IP-oikeuksia koskevia sopimuksia sekä riitoihin varautumista sopimuksissa ja patenttien merkitystä yrityksissä.

Lue lisää

Contract Drafting in English I-II

3.12.2021-17.3.2022, Helsinki

Lue lisää

Contract Drafting in English I

3.12.2021, Helsinki

The course will be ”hands on”.  Delegates will be invited to undertake practical exercises eg analysing and improving poor drafting, suggesting changes to clauses presented by ”the other side”.

Lue lisää

Teknologia ja sopimukset

9.12.2021, Helsinki

Miten selvität monitoimittajaympäristön haasteet? Miten ratkaiset t&k -projektien keskeisimmät rahoitus- ja sopimuskysymykset?

Lue lisää

Datan kaupallinen hyödyntäminen

10.12.2021, Helsinki

Päivän aikana pureudutaan käytännön esimerkkien avulla profilointiin, datan luovutuksiin ja analytiikkaan liittyviin tietosuojaratkaisuihin sekä siihen, miten roolit ja vastuut jakautuvat eri toimijoiden välillä.

Lue lisää

Julkiset ICT-hankinnat osa II

15.12.2021, Helsinki

Mitkä ovat kiellettyjä sopimusmuutoksia? Mitkä ovat onnistuneen hankinnan edellytykset hankintasopimuksen valossa?

Lue lisää

Contract Drafting in English II

17.3.2022, Helsinki

This seminar will look at specific contracts and will focus on the most common company and commercial contracts dealt with by Finnish lawyers in English.

Lue lisää