Hallitsetko vastuukysymykset ja sopimustekniikan?

Huolellisesti laaditulla sopimuksella voi välttää ongelmia ja ehkäistä riitojen syntymistä. Hyvä sopimus myös joustaa osapuolten tarpeiden mukaan ja tarjoaa työkaluja riitojen sopimiseen sekä riittävät oikeussuojakeinot rikkomusten varalle. Koulutuksissamme kuulet kokeneiden asiantuntijoiden parhaita käytäntöjä ja kokemuksia sopimus- ja neuvottelutekniikasta sekä analyysejä sopimusten tulkintakäytännöstä ja vastuukysymyksistä.

 

Rahoitusjuristi-seminaarisarja

2.2.2023-20.4.2023, Helsinki

Lue lisää

Bondipäivä (Rahoitusjuristi -seminaarisarja osa 1)

2.2.2023, Helsinki

Bondipäivä vastaa monipuolisesti kysymyksiin yritysjoukkolainojen käyttämisestä aina liikkeellelaskuprosessista lainaehtojen muutostilanteisiin käytännön esimerkkien kautta.

Lue lisää

Sopimusriitapäivä

8.2.2023, Helsinki

Sopimusriitapäivässä pureudutaan kokeneiden ammattilaisten johdolla yleisimpien sopimusriitatyyppien substanssiin ja riitaprosessissa toimimiseen.

Lue lisää

Contract Drafting in English II

14.2.2023, Helsinki

This seminar will look at specific contracts and will focus on the most common company and commercial contracts dealt with by Finnish lawyers in English.

Lue lisää

Vahingonkorvaus ja sopimukset

1.3.2023, Helsinki

Seminaarissa käydään läpi muun muassa riskienhallintaa sopimuksissa, vastuunrajoja ja törkeää tuottamusta sekä työntekijän irtisanomisen vahingonoikeudellisia kysymyksiä.

Lue lisää

Rahoituksen uudelleenjärjestelyt ja insolvenssi (Rahoitusjuristi -seminaarisarja osa 2)

20.4.2023, Helsinki

Seminaaripäivän aikana käydään käytännönläheisesti läpi rahoituksen vapaaehtoiset uudelleenjärjestelykeinot, niihin liittyvät takaisinsaantiriskit ja täytäntöönpanoon liittyvät kysymykset.

Lue lisää