Huippusuosittu kokonaisuus EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimuksista ja tietosuojavastaavan tehtävistä

  Tietosuojavastaavan koulutusohjelman seminaareihin osallistuvat saavat osallistumisestaan IAPP:n myöntämien sertifikaattien krediittejä.

 

Koulutusohjelma etenee tiedon elinkaarimallin mukaisesti henkilötietojen käsittelyn suunnittelusta tietojen suojaukseen ja sisäisten ohjeistusten ja koulutusten laatimisesta tietojen auditointiin ja sieltä edelleen tietojen luovutukseen saakka. Olemme sisällyttäneet ohjelmaan mukaan myös käytännön harjoituksia, esimerkiksi miten tehdä tietosuojaa koskeva vaikutusten arviointi käytännössä (Privacy Impact Assessment). Koulutusohjelman osallistujilla on myös ainutlaatuinen mahdollisuus verkostoitumiseen muiden tietosuojavastaavien ja tietosuojan ammattilaisten kesken.

 

Koulutusohjelma on suunniteltu kaikille tietosuojavastaavan tehtäväkentästä ja uudistuneesta tietosuojan sääntelystä kiinnostuneille koulutustaustasta ja tehtävästä riippumatta. Yksittäiset seminaarit toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksina.

Henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuus, riskit, vastuut ja tietojen suojaaminen 22.–23.1.2019

Henkilötietojen luovutukset ja kaupallinen hyödyntäminen – palveluntarjoajien vastuut ja velvoitteet, käsittelyyn liittyvät sopimukset, markkinointi 12.–13.3.2019

Henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuuden valvontakeinot – yksilön oikeuksien käyttäminen, viranomaisvalvonta, seuraamukset 14.–15.5.

Henkilötietojen käsittelyn ohjeistus, omavalvonta ja sisäinen raportointi 27.8.2019

 

Koulutusohjelma toteutetaan alan parhaiden asiantuntijoiden voimin. Suunnittelusta vastaavat:

Tietosuojavaltuutettu Reijo Aarnio, Tietosuojavaltuutetun toimisto
Asianajaja Eija Warma-Lehtinen, Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy
Professori Ahti Saarenpää, Lapin yliopisto
Tietosuojavastaava Helena Eronen, Itä-Suomen yliopisto
Chief Privacy Officer Oskari Rovamo, Fortum Oyj

 

Tietosuojavastaavan koulutusohjelman 2017-2018 osallistujat kertovat, miksi osallistuivat ohjelmaan ja mitä hyötyä siitä oli.

 

Vuoden idea -palkittu, asianajaja Eija Warma-Lehtinen oli mukana käynnistämässä Tietosuojavastaavan koulutusohjelmaa. Hänelle tietosuoja on iloinen asia. ”Tietosuojasääntelyn tavoitteena on pelisääntöjen luominen”, kertoo Eija Warma-Lehtinen haastattelussa. Katso koko haastattelu alta

 

PERUUTUS- JA MUUTOSEHDOT KOKO KOULUTUSOHJELMAAN OSALLISTUVILLE:

Ilmoittautuminen on sitova. Myöhemmin kuin yksi kuukausi ennen koulutusohjelman alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % koko sarjan hinnasta. Kaksi viikkoa ennen ohjelman alkua ja sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Esteen ilmetessä seminaaripaikan voi kuluitta luovuttaa kollegalle. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.

Palautetta aiemmista Tietosuojavastaavan koulutusohjelmista:

”Yhden päivän seminaareista poiketen tässä päästiin syvemmälle itse asiaan, kun puheenvuorot olivat riittävän pitkiä. Esitykset oli hyvin valmisteltuja.”

”Monipuolinen ohjelma ja asiaa esitetty hyvin useasta näkökulmasta. Harjoitukset myös hyviä, samoin mahdollisuus keskustella esittäjien kanssa.”

”Yhteispalautteena esiintyjät olivat hyviä, lakiasioita tuntemattomalle tuli erinomainen pieni pilkahdus siihen puoleen.”

”Erityiset plussapisteet workshop-tyyppisestä koulutuksesta. Kädet savessa oppii”

”Hieno homma, tällaisista koulutuksista on AINA tarve ja siksi puute !!”

”Esiintyjiltä tuli hyviä käytännön neuvoja tietoturvan/-suojan jalkauttamiseen organisaatioissa.”

Hinnat

Yhteyshenkilöt

Ann-Marie Söderholm

Koulutuspäällikkö

ann-marie.soderholm@almamedia.fi

050 570 4957