Mitä yrityksen vahva ja heikko yhteiskuntavastuu tarkoittavat käytännössä? Miten ohjausta edellyttävät teemat saadaan nousemaan hallituksen pöydälle?

Yritysten toimintaympäristö muuttuu yhä monimutkaisemmaksi. Lainsäädännön ja compliance-liitännäisten kysymysten määrän jatkaessa kasvuaan myös viranomaiset ovat aktiivisempia. Epävarmat taloudelliset ajat tuovat lisähaastetta. Osakeyhtiö-iltapäivät seminaarisarjassa ajankohtaisia yhtiöoikeudellisia kysymyksiä lähestytään käytännönläheisesti ratkaisuja etsien.

 

Vastuullisuus yhtiön näkökulmasta -seminaarissa pureudutaan vastuullisuuteen. Eettinen mielipideilmasto kiristyy ja digitalisaatio on tehnyt yritysten toiminnasta läpinäkyvämpää. Yrityksen maine ja luottamus yritykseen ovat helpommin vaakalaudalla. Pitkällä aikavälillä vain vastuullisesti toimiva yritys voi olla kannattava. Toisaalta vain kannattava yritys voi toimia vastuullisesti. Vapaaehtoisten vastuullisuustoimien lisäksi EU:ssa pyritään tiukentamaan yhtiöoikeutta ja yritysten hallintotapaa koskevaa sääntelykehystä..

Seminaarin ohjelmassa

  • Vastuullisuus yhtiön näkökulmasta
  • Vastuullisuus ja yrirysjuristin & compliance-toiminnon muuttunut rooli
  • Vastuullisuus ja hallitusohjaus

 

Osakeyhtiö-iltapäivät toteutetaan verkossa. Seminaaritallenne on katsottavissa 2 viikkoa seminaarin päättymisen jälkeen.

Kenelle

Seminaarisarja on suunniteltu yritysjohdolle ja hallitusammattilaisille, lakiasiainjohtajille ja yritysjuristeille, lakimiehille, asianajajille sekä muille neuvonantajille ja asiantuntijoille.

 

Osakeyhtiö-iltapäivät seminaarisarja

Tutustu Osakeyhtiö-iltapäivät seminaarisarjan kaikkiin osiin ja ilmoittaudu edulliseen yhteishintaan täältä.

Useampi osallistuja samasta organisaatiosta?

Ota yhteyttä leena.kalaoja@almamedia.fi, niin teemme sinulle tarjouksen pakettihinnasta.

Asiantuntijat

Manne Airaksinen

Senior Advisor

Roschier Asianajotoimisto Oy

Manne Airaksinen on osakkaana Roschier Asianajotoimisto Oy:ssä. Airaksinen on osallistunut osakeyhtiölain valmisteluun mm. lakia valmistelleen osakeyhtiölakityöryhmän puheenjohtajana. Päätoimensa ohella hän...

Lue lisää

Suzanne Innes-Stubb

Head of Global Compliance

KONE Corporation

Suzanne Innes-Stubb is Head of Global Compliance at KONE Corporation, the global elevator and escalator company headquartered in Helsinki. Before...

Lue lisää

Ohjelma

14.00 Vastuullisuus yhtiön näkökulmasta

 

Manne Airaksinen

asianajaja, osakas, Roschier Asianajotoimisto Oy

 

 

14.45 How Sustainability impacts the role of in-house counsel and compliance team

 

 

Suzanne Innes-Stubb

Head of Global Compliance, KONE Corporation

 

15.30  

Keskustelua ja tauko

15.45 Vastuullisuus ja hallitusohjaus

 

 

16.30 Tilaisuuden päätös

Hinnat

Etäosallistuminen345 €

Hintaan lisätään alv 24 %. Hintaan sisältyvät sähköiset materiaalit.

Lisätietoja

Ann-Marie Söderholm

Koulutuspäällikkö, CIPP/E

ann-marie.soderholm@almamedia.fi

050 570 4957

Etäosallistuminen

Seminaari järjestetään kokonaan verkossa, joten voit osallistua siihen haluamastasi paikasta. Tarvitset osallistumista varten Internet-yhteyden sekä tavallisen tietokoneen. Osallistujille lähetetään pari päivää ennen tapahtumaa henkilökohtainen osallistumislinkki. Seminaaritallenne on katsottavissa 2 viikon ajan.