Varaa päivä kalenteristasi

Tietosuojapäivä 2024 -tapahtuman kattoteemana on tänä vuonna Privacy Enhancing Technologies.

Tietosuojavaltuutetun toimisto ja Alma Talent kutsuvat sinut Tietosuojapäivään 2024 pohtimaan muun muassa millaisia haasteita tekoäly aiheuttaa tietosuojalle?

Tapahtuma kokoaa yhteen tietosuojan asiantuntijat inspiroitumaan ja verkostoitumaan! Laita päivä kalenteriin ja ilmoittaudu mukaan nyt!

Ohjelmassa keskustellaan mm. seuraavista teemoista: Tekoäly teknisestä ja eettisestä näkökulmasta, tietovuoto ja johdon vastuut, teknologia ja tietosuoja.

Tapahtumassa palkitaan ansioitunut tietosuojavaikuttaja ja tietosuojateko. Nyt Sinulla on mahdollisuus tehdä oma ehdotuksesi. Raati valitsee palkittavat tahot avoimen ehdotusten pohjalta tehdyltä shortlistalta. Mahdollisuus ehdottaa aukeaa pian.

Tapahtuman puheenjohtajana toimii asianajaja Eija Warma-Lehtinen Castrén & Snellman asianajotoimisto.

Osallistu keskusteluun ja jaa kokemuksesi somessa: #tietosuojapäivä24 #almatalentkoulutus #lakikoulutus @Alma_Talent

Miksi osallistua?

Opit uusia näkökulmia tietosuojan kansainvälisesti arvostetuilta ammattilaisilta

Kuulet, miten alan kokeneet toimijat ovat ratkaisseet tietosuojaan liittyvät kysymykset omassa organisaatiossaan

Tutustut tietosuojan tulevaisuuden näkymiin ja uusimpiin linjauksiin Suomen ja EU:n tasolla

Voit osallistua keskusteluun, jakaa kokemuksiasi ja verkostoitua alan toimijoiden kanssa

Seminaarissa pääset myös keskustelemaan Tietosuojavaltuutetun toimiston asiantuntijoiden kanssa toimiston omalla ständillä

Vuoden 2023 Tietosuojapäivä oli menestys – kiitos kaikille osallistujille! Katso tammikuun tunnelmia alla olevista kuvista.

Hinnat

Etuhinta 15.11. asti (norm. 490 €)390 €
Etuhinta etäosallistuminen 15.11. asti (norm. 490 €)390 €

Hintaan lisätään alv 24 %. Seminaarista ei myönnetä alennuksia. Paikan päällä osallistuminen sisältää sähköiset materiaalit sekä kahvi- ja lounastarjoilut seminaaripäivän aikana. Etäosallistuminen sisältää sähköiset materiaalit sekä striimin katseluoikeuden kolmen arkipäivän ajan seminaarin jälkeen.

Paikka

Scandic Marina Congress Center

Katajanokanlaituri 6

00160 Helsinki

Marina Congress Center sijaitsee meren äärellä Helsingin keskustassa, Katajanokan kaupunginosassa lähellä Kauppatoria ja lyhyen kävelymatkan päässä Helsingin rautatieasemalta. Scandic Marina Congress Center puh. +358 9 166 61

Julkiset kulkuvälineet

Kävele Helsingin rautatieasemalta Keskuskatua pitkin Stockmannille ja nouse raitiovaunuun numero 4. Jää pois neljännellä pysäkillä (Kauppiaankatu). Kävele hieman takaisinpäin ja käänny Kauppiaankadulle. Kävele korttelin verran kohti merta ja näet Marina Congress Centerin ja Scandic Grand Marina -hotellin vasemmalla.

Saapuminen omalla autolla

Ulkopysäköintialueilla on tilaa noin 70 autolle ja vieressä sijaitsevan hotelli Scandic Grand Marinan sisäpysäköintihallissa 32 autolle. Ulkopysäköinti maksaa 3,50 €/h tai 18 €/vrk, sisäpysäköinti hallissa 5 €/h tai 25 €/vrk.

Majoitus

Majoittuville osallistujille Scandic Grand Marina tarjoaa varaustunnusta BALM250124, jolla voi varata majoituksen etuhintaan seminaarin ajaksi. Jokainen majoittuja varaa huoneensa itse osoitteesta: http://www.scandichotels.fi/?bookingcode=BALM250124 Varauksen voi tehdä myös puhelimitse tai sähköpostitse hotellin yhteystietoja käyttäen. Lisätietoa alla.

Lisätietoa majoituksesta

Majoittumisaika: 25.-27.1.2024
Huonetyyppi: Standard
Hinta: 115 € yhden hengen huone / vuorokausi | 135 € kahden hengen huone / vuorokausi

Hotellin yhteystiedot:
Scandic Grand Marina
Katajanokanlaituri 7
00160 HELSINKI

Puhelinnumero: +358 9 1666 1

Sähköposti: grandmarina@scandichotels.com

Huoneet ovat varattavissa 11.1.2024 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan.

Yhteyshenkilöt

Johanna Hirvi

Johanna Hirvi

Koulutuspäällikkö

johanna.hirvi@almamedia.fi

050 303 0808