Jos sinulla on kysyttävää koulutuksen käytännön järjestelyistä, ole meihin yhteydessä.

 

LISÄTIETOJA KOULUTUKSISTA

saat sähköpostilla koulutus.asiakaspalvelu@almatalent.fi, chatin kautta tai puhelimitse soittamalla asiakaspalveluumme 020 442 4110.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Koulutuksiin voit ilmoittautua:

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiin vahvistuksen ilmoittautumisesta. Kaksi viikkoa ennen koulutusta saat osallistujavahvistuksen tarkempine tietoineen ja kaksi päivää ennen koulutusta tervetuloa-viestin, jossa linkki materiaaleihin.

 

EDUT

Ilmoittaudu ajoissa ja hyödynnä aikaisen ilmoittautujan etuhinta.

 

OSALLISTUMINEN

Tervetuloa kouluttautumaan, verkostoitumaan ja jakamaan kokemuksia koulutuksiimme!

Koulutuksen hintaan sisältyvät sähköiset materiaalit sekä ohjelmassa mainitut tarjoilut. Mainitsethan myös mahdollisesta erityisruokavaliosta jo ilmoittautuessasi. Koulutuksemme järjestetään pääasiallisesti Helsingin keskustan alueella, hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

 

Etkö pääse paikan päälle koulutukseen? Nyt voit katsoa osan koulutuksistamme striiminä omalta koneeltasi!
Valitse ilmoittautumislomakkeella striimiosallistuminen. Saat ennen koulutusta sähköpostiin tervetuloa-viestin, jossa on henkilökohtainen striimin linkki ja salasana. Striimin aikana voit esittää kysymyksiä puhujille keskusteluseinällä käyttäen striimisivun chat-toimintoa. Kysymyksiä käydään läpi esitysten lopussa, aikataulun niin salliessa. Kyseessä on livestriimaus, eikä striimauksesta tehdä tallennetta. Striimiosallistuminen on henkilökohtainen.

 

KIRJAT JA LEHDET

Koulutusosallistujana saat 25 % alennuksen Alma Talent Shopin kirjavalikoimasta. Seminaarissa on esillä Alma Talentin lehtiä tutustumista varten.

 

TODISTUKSET

Osallistujat saavat halutessaan koulutuksesta todistuksen.

 

LASKUTUS

Lasku lähetetään 10 päivää ennen koulutusta, hintaan lisätään arvonlisävero.

 

MUUTOS- JA PERUUTUSEHDOT

 

Seminaarit ja koulutukset

Pyydämme ilmoittamaan mahdollisesta esteestä kirjallisesti. Osallistumisen voi luovuttaa kuluitta kollegalle. Siirtymisestä toiseen samanarvoiseen koulutukseen ei veloiteta, jos siirto tehdään vähintään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdystä osallistumisen siirrosta veloitamme 200 € + alv. Mikäli osallistuminen perutaan myöhemmin kuin 10 päivää ennen koulutusta veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

 

Koulutusohjelmat, joissa on 4 osaa tai enemmän

Ilmoittautuminen on sitova. Myöhemmin kuin yksi kuukausi ennen koulutussarjan alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % koko sarjan hinnasta. Kaksi viikkoa ennen sarjan alkua ja sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Esteen ilmetessä koulutuspaikan voi kuluitta luovuttaa kollegalle. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.

 

KOULUTUSTEN PALAUTE

Palautteesi on erittäin tärkeää koulutustemme kehittämisessä. Palautekysely lähetetään sinulle sähköisesti koulutuksen jälkeen. Palautekyselyyn vastaamalla osallistut koulutuspäivän arvontaan!

 

MAJOITUS

Olemme neuvotelleet osallistujillemme erikoishinnat useisiin Helsingin hotelleihin. Mainitse huonetta varatessasi, että olet tulossa Alma Talentin tapahtumaan, niin etuhinta tulee huomioitua. Mikäli kaipaat lisätietoja hotellien sijainneista, ota yhteys asiakaspalveluumme.

  • Radisson Blu -hotellit ja SOKOS-hotellit: alennus -11 % Flex-hinnasta
  • Clarion Hotel Helsinki: alennus -15 % päivän BAR-huonehinnasta
  • Scandic Paasi -15% Flex-hinnasta & Scandic Park -15% Flex-hinnasta

 

Toivomme, että koulutus vastaa odotuksiasi ja saat uusia ajatuksia ja virikkeitä työhösi!