Jos sinulla on kysyttävää koulutuksen käytännön järjestelyistä, ole meihin yhteydessä.

 

LISÄTIETOJA KOULUTUKSISTA

saat sähköpostilla koulutus.asiakaspalvelu@almatalent.fi, chatin kautta tai puhelimitse soittamalla asiakaspalveluumme 020 442 4110.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Seminaareihimme voit ilmoittautua:

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiin vahvistuksen ilmoittautumisesta. Kaksi viikkoa ennen koulutusta saat osallistujavahvistuksen tarkempine tietoineen ja kaksi päivää ennen koulutusta tervetuloa-viestin, jossa linkki materiaaleihin.

 

EDUT

Ilmoittaudu ajoissa ja hyödynnä aikaisen ilmoittautujan etuhinta.

 

AINEISTOT JA TARJOILUT

Sähköiset seminaarimateriaalit sekä ohjelmassa mainitut tarjoilut sisältyvät seminaarin hintaan. Mainitsethan myös mahdollisesta erityisruokavaliosta jo ilmoittautuessasi.

 

KIRJAT JA LEHDET

Seminaariosallistujana saat 25 % alennuksen Alma Talent Shopin kirjavalikoimasta. Seminaarissa on esillä Alma Talentin lehtiä tutustumista varten.

 

TODISTUKSET

Osallistujat saavat halutessaan seminaarista todistuksen.

 

LASKUTUS

Lasku lähetetään 10 päivää ennen koulutusta, hintaan lisätään arvonlisävero.

 

MUUTOS- JA PERUUTUSEHDOT

 

Seminaarit ja koulutukset

Pyydämme ilmoittamaan mahdollisesta esteestä kirjallisesti. Osallistumisen voi luovuttaa kuluitta kollegalle. Siirtymisestä toiseen samanarvoiseen koulutukseen ei veloiteta, jos siirto tehdään vähintään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdystä osallistumisen siirrosta veloitamme 200 € + alv. Mikäli osallistuminen perutaan myöhemmin kuin 10 päivää ennen koulutusta veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

 

Koulutusohjelmat, joissa on 4 osaa tai enemmän

Ilmoittautuminen on sitova. Myöhemmin kuin yksi kuukausi ennen seminaarisarjan alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % koko sarjan hinnasta. Kaksi viikkoa ennen sarjan alkua ja sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Esteen ilmetessä seminaaripaikan voi kuluitta luovuttaa kollegalle. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.

 

KOULUTUSTEN PALAUTE

Palautteesi on erittäin tärkeää koulutustemme kehittämisessä. Palautekysely lähetetään sinulle sähköisesti seminaarin jälkeen. Palautekyselyyn vastaamalla osallistut seminaaripäivän arvontaan!

 

MAJOITUS

Olemme neuvotelleet osallistujillemme erikoishinnat useisiin Helsingin hotelleihin. Mainitse huonetta varatessasi, että olet tulossa Alma Talentin tapahtumaan, niin etuhinta tulee huomioitua. Mikäli kaipaat lisätietoja hotellien sijainneista, ota yhteys asiakaspalveluumme.

  • Radisson Blu -hotellit ja SOKOS-hotellit: alennus -11 % Flex-hinnasta
  • Clarion Hotel Helsinki: alennus -15 % päivän BAR-huonehinnasta
  • Scandic Paasi -15% Flex-hinnasta & Scandic Park -15% Flex-hinnasta

 

Toivomme, että seminaari vastaa odotuksiasi ja saat uusia ajatuksia ja virikkeitä työhösi!