Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Seuraamme tarkasti koronavirustilannetta noudattaen THL:n ja muiden viranomaisten ohjeita. Järjestämme koulutukset, seminaarit ja Lakimiesliiton Koulutuksen seminaarit vain etänä kesäkuun 2021 loppuun saakka.

 

Alla keskeisimpiä ohjeita turvallisuuden takaamiseksi lähitapahtumiimme.

 

Tehdään yhdessä turvallinen tilaisuus meille kaikille!

 

Saapuminen tilaisuuteen
Osallistu tilaisuuteen vain terveenä. Älä tule paikan päälle, jos sinulla on minkäänlaisia sairastumiseen viittaavia oireita. Tällöin voit osallistua tilaisuuteemme etänä.

 

Turvavälit
Pyydämme sinua ottamaan huomioon turvavälit valtakunnallisten ohjeiden mukaisesti. Säilytä reilu etäisyys muihin osallistujiin kaikissa tilanteissa, älä kättele tai halaa. Kokouspaikkamme huomioivat osallistujamäärissä sen, että tarvittava turvaväli onnistuu.

 

Hygienia
Koulutustilojemme hygieniaan ja puhdistukseen kiinnitetään erityistä huomiota. Olemme varanneet asiakkaidemme ja henkilökuntamme käyttöön käsidesiä ja suosittelemme pesemään käsiä tehostetusti. Halutessasi saat käyttöösi kertakäyttöisen kasvosuojan ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Koulutuksemme tarjolla myös etäyhteydellä
Tarjoamme toistaiseksi mahdollisuuden osallistua kaikkiin seminaareihin ja Lakimiesliiton Koulutuksen seminaareihin myös etäyhteyksin. Pienkoulutuksemme toteutetaan toistaiseksi vain etäkoulutuksina. Etäosallistujana kuulet ja näet kouluttajan, materiaalit sekä voit osallistua keskusteluun. Tarkemmat ohjeet etäosallistumiseen saat osallistumisvahvistuksen yhteydessä.

 

Jos sinulla on kysyttävää koulutuksen käytännön järjestelyistä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme chatissa, sähköpostilla koulutus.asiakaspalvelu@almatalent.fi tai puhelimitse 020 442 4110.