Laaja valikoima ICT-koulutuksia ja seminaareja ajankohtaisista teemoista kuten pilvipalvelut, robotiikka, tietosuoja, IPR ja tekoäly. Kehitä osaamistasi ja hanki uusia näkemyksiä oppien suoraan alan kokeneilta asiantuntijoilta. Tutustu tuleviin ICT-koulutuksiin ja varaa paikkasi.

IT-projektipäällikkönä kehittyminen

23.1.2020

Lue lisää

Tietosuojapäivä 2020

28.1.2020, Helsinki

Tietosuojavaltuutetun toimisto ja Alma Talent kutsuvat sinut Tietosuojapäivään kehittämään tietosuojatyötä ja löytämään ratkaisuja yhdessä!

Lue lisää

Robotiikka ja kyberturvallisuus

28.1.2020, Helsinki

Koulutuksessa opit, mitkä ovat tyypillisiä vaaranpaikkoja Robotic Process Automation (RPA) -ratkaisuissa ja ymmärrät millä keinoin voit torjua näitä tietoturvauhkia.

Lue lisää

Talouden johtaminen tietohallinnossa – näin johdat IT-yksikön taloutta tuottoisasti!

28.1.2020-29.1.2020, Helsinki

Lue lisää

Ohjelmistorobotiikan hyötyjen arviointi ja mittaaminen

29.1.2020, Helsinki

Koulutuksessa käsitellään erilaisia mittareita, hallintaa ja myös raportointia liittyen ohjelmistorobotiikan käyttöön ja seurantaan.

Lue lisää

RoboJulkishallinto

29.1.2020-30.1.2020, Helsinki

Seminaari tarjoaa katsauksen robotiikan, automaation ja tekoälyn ajankohtaissisältöihin ja tulevaisuuden kysymyksiin erityisesti julkisen sektorin näkökulmasta.

Lue lisää

Kriisitilanteen johtaminen kyberturvallisuudessa

29.1.2020, Helsinki

Koulutus perehdyttää sinut kyberturvallisuuden johtamisen kokonaiskuvaan ja erityisesti kriisitilanteen johtamiseen kyberturvallisuudessa.

Lue lisää

Näin ostat analytiikkaa

29.1.2020, Helsinki

Ota haltuun analytiikan ostamisen keskeisin sisältö!

Lue lisää

Tutkivan testauksen työkurssi

5.2.2020-6.2.2020

Tule mukaan kokemaan kuinka tutkiva testaus eroaa perinteisestä testauksesta, ja kerää konkreettisia ideoita oman testauksen tehostamiseksi.

Lue lisää

Edistynyt analytiikka

5.2.2020

Lue lisää

Compliance 2020

6.2.2020-11.3.2020, Helsinki

Seminaareissa pureudutaan asioihin otsikoiden takana ja kuullaan minkälaisia juridisia seikkoja ja käytäntöjä liittyy korruption ja muiden compliance -epäselvyyksien selvittelyihin, ja kuinka tulee toimia, kun mahdollinen tutkinta asiasta on vireillä.

Lue lisää

Compliance 2020 - korruptio, pakotteet ja MAR

6.2.2020, Helsinki

Seminaareissa pureudutaan asioihin otsikoiden takana ja kuullaan minkälaisia juridisia seikkoja ja käytäntöjä liittyy korruption ja muiden compliance -epäselvyyksien selvittelyihin, ja kuinka tulee toimia, kun mahdollinen tutkinta asiasta on vireillä.

Lue lisää

RoboJuristi 2020

6.2.2020

Seminaarissa kuulet, millaisia teknologioita on käytettävissä mm. juristin rutiinitöiden automatisointiin ja miten ne käytännössä hyödyttävät juristin työtä.

Lue lisää

Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E)

10.2.2020-11.2.2020, Helsinki

CIPP/E-sertifiointi edellyttää asiantuntijalta sekä laajojen tietosuojan asiakokonaisuuksien että tietosuojalainsäädännön ja sen soveltamiskäytäntöjen perusteellista hallintaa.

Lue lisää

Privacy Pro

10.2.2020-13.2.2020, Helsinki

CIPP/E + CIPM = Privacy Pro. Sertifioi tietosuojaosaamisesi!

Lue lisää

Kyberrikollisuuden menetelmät

11.2.2020, Helsinki

Kyberrikollisuuden menetelmät -koulutuksessa käydään läpi tosielämän tietomurtotapauksia, tietojenkalastelun toimintatapoja ja -tekniikoita.

Lue lisää

Hunt the Hacker

12.2.2020-13.2.2020, Helsinki

Lue lisää

Dokumenttienhallinnan järjestelmien vertailu

12.2.2020

Lue lisää

Certified Information Privacy Manager (CIPM)

12.2.2020-13.2.2020, Helsinki

Valmennuksesta saat valmiudet tietosuojaohjelman perustamiseksi, ylläpitämiseksi ja hallitsemiseksi koko sen elinkaaren ajan.

Lue lisää

RPA-maturiteetti ja skaalautumien – kestävän, kannattavan ja hallittavan automaation edellytykset ja haasteet

13.2.2020

Lue lisää

Digipalvelukiihdyttämö - digipalveluprojektin vaiheet suunnittelusta lanseeraukseen

25.2.2020-26.2.2020, Helsinki

Lue lisää

Terveysteknologian käytettävyyssuunnittelu ja viranomaisvaatimukset

26.2.2020-27.2.2020

Osallistumalla syvennät ymmärrystäsi terveysteknologian käytettävyyden vaatimuksista, tärkeistä asiaa koskettavista tiedonlähteistä, yhteistyön merkityksestä sekä toimialan käytettävyyssuunnitteluprosessista.

Lue lisää

Datan laatu ja tieto-ohjautuvuus

26.2.2020, Helsinki

Lue lisää

IT-asiantuntijan yhteistyö- ja vaikuttamistaidot

26.2.2020-27.2.2020

Koulutus antaa konkreettista harjoitusta asiantuntijatyön vaikuttamistilanteisiin ja auttaa kehittämään kykyäsi saada asioita aikaiseksi yhteistyössä muiden kanssa —vaikuttavasti ja asiakastyytyväisyyttä lisäävästi.

Lue lisää

AWS järjestelmäylläpitäjille (SysOps)

26.2.2020-27.2.2020

Lue lisää

DataHoitaja

26.2.2020-27.2.2020, Helsinki

Seminaarissa käsitellään data-analytiikkaa hoidontarpeen arvioinnissa. Ohjelmassa tarkastellaan hoitotyön ajankohtaiskysymyksiä ja tulevaisuuden näkymiä tiedon käsittelyn ja hyödyntämisen näkökulmista

Lue lisää

Tivi Sisällön- & dokumenttienhallinta 2020

26.2.2020-27.2.2020, Helsinki

Kohti menestyksekästä sisällön- ja dokumenttienhallintaa - askeleet onnistumiseen!

Lue lisää

Assistentin juridiikkapäivä - tunne tietojen käsittelyn velvoitteet!

4.3.2020, Helsinki

Lue lisää

Palveluiden kehittäminen ennakoivan analytiikan avulla

4.3.2020, Helsinki

Lue lisää

Tietosuojariidat ja sopimustekniikka

5.3.2020, Helsinki

Koulutuksessa kuulet ennakoivasta sopimisesta ja tietoriskien hallitsemisesta sopimuksin aina sopimusneuvotteluista ehtojen täytäntöönpanovaiheeseen.

Lue lisää

Henkilötietojen luovutukset ja kaupallinen hyödyntäminen – palveluntarjoajien vastuut ja velvoitteet, käsittelyyn liittyvät sopimukset, markkinointi

9.3.2020-10.3.2020, Helsinki

Mikä merkitys on käsittelyperusteen oikealla valinnalla? Miten voit hyödyntää henkilötietoja markkinoinnissa?

Lue lisää

Excel makrot ja VBA

10.3.2020-11.3.2020, Helsinki

Lue lisää

Robot Frameworkin perusteet

10.3.2020-11.3.2020, Helsinki

Lue lisää

Compliance 2020 – väärinkäytökset ja investigaatioprosessi

11.3.2020, Helsinki

Seminaareissa pureudutaan asioihin otsikoiden takana ja kuullaan minkälaisia juridisia seikkoja ja käytäntöjä liittyy korruption ja muiden compliance -epäselvyyksien selvittelyihin, ja kuinka tulee toimia, kun mahdollinen tutkinta asiasta on vireillä.

Lue lisää

Lean Enterprise Architecture 2020

17.3.2020-18.3.2020, Helsinki

Vuosittainen Lean Enterprise Architecture -seminaari tarjoaa välttämättömän katsauksen arkkitehtuurityön ja leanin maailmaan, sekä opettaa miten niitä voidaan tuloksellisesti soveltaa yhdessä.

Lue lisää

Robotiikka riskienhallinnassa ja sisäisessä valvonnassa

17.3.2020, Helsinki

Lue lisää

Teknologiajuristi – Tekoäly ja vastuu

18.3.2020, Helsinki

Kuka on vastuussa ja kuka maksaa tekoälyn aiheuttamat vahingot? Käyttäjä, omistaja, valmistaja vai vakuuttaja? Mitkä ovat automaattisen päätöksenteon reunaehdot?

Lue lisää

Teknologiajuristi 2020

18.3.2020-7.5.2020, Helsinki

Päivien teemoina mm. tekoälyn korvaus- ja vastuukysymykset, pilvipalveluista sopiminen, ekosysteemit ja sopimukset sekä tekoälyn, tuotteiden ja digialustojen kehittäminen juristin näkökulmasta.

Lue lisää

IT-vaatimusten määrittely

18.3.2020-19.3.2020, Helsinki

Lue lisää

Maksamisen tulevaisuus 2020

24.3.2020-25.3.2020, Helsinki

Data, P27 ja asiakas Z - tervetuloa maksamisen huomiseen!

Lue lisää

Data, tietosuoja ja IPR

24.3.2020

Seminaarissa saat vastauksia datan, tietosuojan, IP-oikeuksien sekä digialustojen ja teknologioiden kehittämisen riskienhallintaan, kehitykseen ja sopimustekniikkaan liittyviin kysymyksiin.

Lue lisää

(D)PIA - Tietosuojan vaikutuksenarviointi käytännössä

25.3.2020, Helsinki

Opi tunnistamaan vaikutuksenarvioinnin työkalut ja mahdollisuudet organisaatiossasi.

Lue lisää

Data Driven Director

25.3.2020-13.5.2020, Helsinki

Koulutusohjelma tarjoaa tietoa ja näkökulmia tiedolla johtamisen perusteista ja tiedon hyödyntämisestä päätöksenteossa.

Lue lisää

Tivi Service Desk 2020

25.3.2020-26.3.2020, Helsinki

Lue lisää

Tietosuoja pilvipalveluissa 2020

31.3.2020, Helsinki

Kuinka varmistat pilvipalveluiden tietosuojan toteutumisen jo hankintavaiheessa? Mitä pilvipalveluihin talletetulla datalla saa ja ei saa tehdä?

Lue lisää

RoboHR - Älykkäät ja tehokkaat prosessit

1.4.2020-2.4.2020, Helsinki

Seminaarissa kuulet, kuinka tekoälyä ja ohjelmistorobotiikkaa voidaan hyödyntää henkilöstöhallinnon prosesseissa ja mitä realistisia mahdollisuuksia on näköpiirissä?

Lue lisää

Ponnistus ohjelmistorobotiikasta prosessien laajempaan kehittämiseen

2.4.2020, Helsinki

Lue lisää

ITIL 4 Foundation

15.4.2020-16.4.2020, Helsinki

Lue lisää

HOHE: Hands-On Hacking Essentials

21.4.2020-22.4.2020, Helsinki

Lue lisää

ArchiMate kokonaisarkkitehtuurin kuvaamisessa

21.4.2020-22.4.2020, Helsinki

Lue lisää

Tietojärjestelmien uusinta- ja hankintaprojektit

21.4.2020-22.4.2020, Helsinki

Lue lisää

Digitaalisen ajan assistentti - digityökalut ja -tavat haltuun

22.4.2020-23.4.2020, Helsinki

Digitalisaatio on merkittävimmin assistentin työtä muuttava ilmiö. Tässä koulutuksessa kehitetään digiosaamistasi!

Lue lisää

IT-riskienhallinta

22.4.2020, Helsinki

Koulutuksessa käydään kattavasti läpi tietojärjestelmiin liittyvien riskien luonnetta ja IT-riskienhallinnan käytännön periaatteita.

Lue lisää

Pilvipalveluiden tietoturva

22.4.2020, Helsinki

Koulutuksessa käydään vaiheittain läpi, miten tietoturvaan ja riskienhallintaan liittyvät asiat on käytännössä huomioitavissa oikea-aikaisesti.

Lue lisää

Teknologiajuristi – Sopimustekniikka ja riidat

7.5.2020, Helsinki

Mikä on suorituskykyvaatimusten suhde vahingonkorvaukseen ja vastuunrajoituksiin? Miten taklaat pilvipalveluihin liittyvät riskit sopimuksissa?

Lue lisää

Henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuuden valvontakeinot – yksilön oikeuksien käyttäminen, viranomaisvalvonta, seuraamukset

12.5.2020-13.5.2020, Helsinki

Milloin ja miten ilmoitat tietoturvaloukkauksesta? Miten vastaat henkilötietojen tarkastuspyyntöön? Mikä rooli viranomaisella on tietojen käsittelyssä?

Lue lisää

Privacy Pro

25.5.2020-28.5.2020

CIPP/E + CIPM = Privacy Pro. Sertifioi tietosuojaosaamisesi!

Lue lisää

Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E)

25.5.2020-26.5.2020

CIPP/E-sertifiointi edellyttää asiantuntijalta sekä laajojen tietosuojan asiakokonaisuuksien että tietosuojalainsäädännön ja sen soveltamiskäytäntöjen perusteellista hallintaa.

Lue lisää

Certified Information Privacy Manager (CIPM)

27.5.2020-28.5.2020

Valmennuksesta saat valmiudet tietosuojaohjelman perustamiseksi, ylläpitämiseksi ja hallitsemiseksi koko sen elinkaaren ajan.

Lue lisää

Julkisen sektorin ICT-hankinnat

2.6.2020-3.6.2020, Helsinki

Lue lisää

Henkilötietojen käsittelyn ohjeistus, omavalvonta ja sisäinen raportointi

25.8.2020, Helsinki

Seminaarissa käydään läpi henkilötietojen käsittelyn ohjeistusta, omavalvontaa, raportointia ja tietotilinpäätöksen laatimista.

Lue lisää